full
without
http://daparchitects.co.uk/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://daparchitects.co.uk/
#26ade4
style2

Enlargement Of Front Light Well And Excavation Of Rear Garden – W8 London

Project OVERVIEW

Internal and external changes have been proposed on this end-of-terrace property to ensure the maintenance and enhancement of the character and amenity of the area. Alterations to the front façade, excavation and formation of small dormer window at the rear of the house have been carried out. The project has had high regards for the DeVere Conservation Area guidelines and restrictions.

More Projects
 

footer

paged
Loading posts...
none
#5C5C5C
off
fadeInDown
loading
off
golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet